Kanawokki


Kanawokki
Itämaiset wok-ruoat ovat arkiruokaa parhaimmillaan; nopeaa, helppoa, terveellistä ja ennen kaikkea hyvää. Voit lisätä alla olevien aineiden lisäksi myös vaikka herneenpalkoja tai valkosipulia. Koristele wokki esimerkiksi limen palasella ja korianterisilpulla.













Kanawokki
3-4 annosta

300-400 g broilerin fileetä
2 porkkanaa
1 sipuli
1 paprika
1 chili
muutama papu
pieni puolikas valkokaali
pieni pala inkivääriä

öljyä paistamiseen
2 rkl soijakastiketta
1 rkl kalakastiketta
1 rkl seesamiöljyä
2 rkl riisiviinietikkaa

200 g nuudeleita
suolaa
mustapippuria
ruokosokeria

lime
korianteria

Wokkiin sopii monenlaiset kasvikset

Ruskista broileri kypsäksi ja nosta sivuun.
Ruskista kuumalla pannulla pieneksi silputtu porkkana, sipuli, paprika ja chili. Lisää mukaan inkivääri raasteena, pavut sekä suikaloitu kaali. Lisää pannulle seesamiöljy ja riisiniviinietikka. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.


Suikaloi kypsä broileri ja lisää kasvisten sekaan. Lisää valmiit nuudelit pannulle ja mausta wokki soija- ja kalakastikkeella. Maista ja mausta tarvittaessa lisää suolalla, pippurilla ja ripauksella sokeria.

Koristele annos limellä ja korianterilla


Kommentit

Blogin luetuimmat jutut